Tivolirevyen

Tivolirevyen har det hele og byder på skarp satire, højt humør og imponerende parodier kombineret med skuespil, sange og politiske viser.

Tivolirevyen har det hele og byder på skarp satire, højt humør og imponerende parodier kombineret med skuespil, sange og politiske viser. Det bliver festligt og fornøjeligt i et show, der både består af stolte traditioner og fornyelse.

Glæd dig til at opleve Lisbet Dahl og James Price sammen med de erfarne revyskuespillere Andreas Bo og Carsten Svendsen samt revydebutanterne Linda P. og dansk teaters nye unge stjerne, Nicolai Jørgensen, når de sammen indtager Glassalen i Tivoli.

”Jeg glæder mig til igen at skulle spille revy i Tivoli. Det bliver som at komme hjem igen med udsigten til at skulle optræde og instruere i Tivoli. Glassalen emmer af historie og jeg kan faktisk ikke forestille mig et bedre sted til revy. Det bliver sjovt at skulle lave revy på skuldrene af Søs Egelind, Bodil Jørgensen, Preben Kristensen, Dirch Passer, Ulf Pilgaard og alle de andre. Dette års hold kommer til at bestå af næste generation ad store personligheder, som omfavner satire, parodier, skarpe punchlines og gode sange." siger Instruktør Lisbet Dahl

Efter endt opsamling går turen over Storebæltsbroen til Tivoli midt i København. Der holdes en strække-ben pause undervejs. Vi ankommer til Tivoli omkring kl. 12.30 – 13.00, og der er tid til at gå lidt rundt i parken inden revyen starte kl. 14.00

Når revyen slutter finder vi vores bus og kører mod Jylland igen. Vi holder en pause undervejs, hvor der bliver mulighed for at købe en gang let aftensmad.

Der er ingen planlagte afgange