Om os

Kontakt VIKINGBUS REJSER og få et udforpligtende tilbud på grupperejser, erhvervsrejser, firmarejser, udflugter for grupper og foreninger.

En verden af muligheder...

- For grupper og foreninger

VIKINGBUS REJSER byder velkommen til en verden af muligheder...
Vi har med mange års erfaring, sendt tusindvis af rejseglade folk ud i den store verden. Rejseformen er grupperejser med bus

VIKINGBUS REJSER - dit personlige rejsebureau...
Det er ikke uden grund, at vi kalder os for "dit personlige rejsebureau". Med fem ansatte, kender vi vores kunder - og de kender os. God service samt tid til rådgivning kendetegner VIKINGBUS REJSER.

VIKINGBUS REJSER - vi har fokus på grupperejser...
Vores største ekspertise er at tilrettelægge grupperejser samt gruppeudflugter. Her målretter vi indholdet efter gruppens ønske og behov - hvad enten det er en 1-dags udflugt i Danmark, eller en grupperejse på flere dage.

VIKINGBUS REJSER -  du kan trygt rejse med os...
Din tryghed er helt i top. Vi er medlem af Rejsegarantifonden samt Danmarks Rejsebureau Forening. Alt dette giver dig tryghed, for alle rejser du køber ved os.

VIKINGBUS REJSER - vi er en del af VIKINGBUS®...
Vi er en afdeling under VIKINGBUS®, som er et nyt landsdækkende busselskab – en fusion mellem mere end 17 kendte danske operatører med en masse historie og stærke værdier.