Sylt

Sylt er Tysklands største ø i Nordsøen med et areal på omkring 99 km² og med 40 km hvide sandstrande. Nordsøens bølger bruser langs vestkysten, imens man finder det rolige vadehav langs østkysten

Sylt er Tysklands største ø i Nordsøen med et areal på omkring 99 km² og med 40 km hvide sandstrande. Nordsøens bølger bruser langs vestkysten, imens man finder det rolige vadehav langs østkysten. Her er naturskønne klitter og grønne diger, blomstrende heder og majestætiske klinter. Her finder du mangfoldighed i stedet for ensartethed. Sylt byder på dagdrømmerier og natteliv, farverigt liv og fredelig afsondrethed. Her er tolv landsbyer, og ikke to er ens, men hvert sted har sin egen helt unikke charme.

Når alle er samlet, får vi en kop kaffe og et rundstykke. Derefter fortsætter vi videre til Rømø, hvor vi kl. 11.30 skal med færgen til Sylt. Ombord får vi en frokosttallerken.Ved ankomst til Sylt mødes vi med vores dansktalende guide, som har en masse at fortælle os om øen, dens liv m.m. Han tager os med fra nord til sydspidsen og tilbage til Westerland, øens hovedby med en dejlig strandpromenade og gågade med masser af butikker og caféer. Her bliver et ophold, hvor der er mulighed for at gå på café, gå i butikker eller tage en dukkert i bølgen blå.

Efter en spændende tur på denne skønne ø tager vi biltoget over Hindenburger dæmningen til fastlandet og bliver sat af ved Niebüll. Vi sidder i bussen ombord på toget og turen tager ca. 45 min. Det passer lige med eftermiddagskaffen, som vi får i bussen. Der bliver et kort ophold ved en grænsebutik, hvor der er mulighed for at købe en let aftensmad, inden vi krydser grænsen til Danmark.

HUSK: Pas, Euro, det blå EU-Sygesikringskort og evt. en rejseforsikring med hjemtransport

Dette er en tidligere rejse, vi har i øjeblikket ingen fremtidige datoer planlagt.

Er du interesseret i at vide mere om denne eller andre ture, så er du velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, tilbud og gode rejsetips direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her

Inkluderet i prisen

  • Buskørsel
  • Kaffe og rundstykke
  • Færge
  • Frokosttallerken
  • Guide
  • Biltog
  • Kaffe og kage