Gottorp Slot og Slesvig

Gottorp Slot i Slesvig, som inviterer sine besøgende med på en fascinerende tidsrejse. Den tidligere residens for hertugerne af Slesvig-Holsten-Gottorp huser både arkæologisk delstatsmuseum og delstatsmuseum for Kunst- og Kulturhistorie.

Vi kører i dag ned over grænsen og besøger Gottorp Slot i Slesvig, som inviterer sine besøgende med på en fascinerende tidsrejse. Den tidligere residens for hertugerne af Slesvig-Holsten-Gottorp huser både arkæologisk delstatsmuseum og delstatsmuseum for Kunst- og Kulturhistorie.

Vi får en rundvisning med en dansktalende guide, og der bliver lidt tid på egen hånd til at fordybe sig. Efter et par timers ophold kører vi videre til Wikingturm, hvor der serveres en dejlig 2-retters middag på 26. etage, med fin udsigt over Slien og Slesvig. Efter middagen bliver der et lille ophold i byen, hvor der bl.a. er mulighed for at besøge Domkirken med den flotte altertavle og det 112 meter høje tårn (Der tages forbehold for kirkelige handlinger).

På vej nordpå gør vi ophold ved Fleggaard med mulighed for at besøge cafeteriet eller butikken. Inden vi kommer helt hjem, serveres der kaffe og kage fra bussen.

HUSK: Pas, Euro, det blå EU-Sygesikringskort og en rejseforsikring med hjemtransport.

Der er ingen planlagte afgange