Friedrichstadt

Hyggelig tur syd for grænsen med kanalrundfart og storkebyen Bergenhusen

Vi kører i dag syd for grænsen til Friedrichstadt. Byen med sin retvinklede gadestruktur, kanaler og mange huse i Hollandsk renæssancestil minder om en typisk hollandsk by. Grunden er, at byen i 1600-tallet blev bygget af tilflyttede hollandske religiøse flygtninge, som blev kaldt til Sydslesvig af Frederik den 3., som grundlagde byen.

Efter ankomsten til denne hyggelige by tager vi på en kanalrundtur med kyndige og humoristiske fortællinger på dansk – sejlturen tager ca. 1 time.

Herefter skal vi ind og have en 2-retters middag inkl. en øl eller vand. Efter middagen bliver der et lille ophold på egen hånd.

På hjemturen kører vi igennem Storkebyen Bergenhusen. Fra omkring maj til august er der ca. 16 storkepar i den lille idylliske landsby. Der er tavler ved alle de huse, som har storkepar. På dem kan du se, hvornår storkene ankommer, hvor mange unger de får m.m.

Der bliver en lille pause ved et grænsesupermarked med mulighed for at købe noget aftensmad. Derudover er der eftermiddagskaffe og kage fra bussen.

Dette er en tidligere rejse, vi har i øjeblikket ingen fremtidige datoer planlagt.

Er du interesseret i at vide mere om denne eller andre ture, så er du velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, tilbud og gode rejsetips direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her.

Afgange

  • 01.08.2023

Inkluderet i prisen

  • Buskørsel
  • Kaffe og rundstykke
  • Kanalrundfart med dansktalende guide
  • Middag med en alm. øl/vand
  • Kaffe og Kage