Medarbejdere

Kontakt VIKINGBUS REJSER og få et udforpligtende tilbud på grupperejser, erhvervsrejser, firmarejser, udflugter for grupper og foreninger.

Medarbejdere ved VIKINGSBUS REJSER

Anne Andersen
Salgs- og rejsekonsulent
Mail: aa@vikingbusrejser.dk
Telefon direkte: +45 58 55 07 84 (Mandag - fredag: kl. 09.30 - 16.30)

Anne har siden 2006 været ansat ved VIKINGBUS REJSER. Hun har i sin karriere arbejdet ved andre rejsebureauer, hvilket betyder at Anne har flere års erfaringer i rejsebranchen.
Flybilletter til San Francisco, badeferie i Grækenland, rundrejse i Thailand, krydstogt med MSC, bus- og grupperejser i Europa, så kan du trygt henvende dig til Anne.

Jeg har "sendt" mange  feriegæster til  forskellige rejsemål og destinationer i verden, og sætter en ære i, at alt er efter kundes ønske og behov.

Anne har besøgt mange rejsemål som: Maldiverne, Lissabon, Thailand, Berlin, Stockholm, Oslo, New Zealand, Tallinn, Helsinki mf. Hendes favoritter er mange, men en storbyferie i Lissabon eller Berlin, er Anne altid glad for.

Paw Ragner
Salgs- og rejsekonsulent / afdelingsleder
Mail: pr@vikingbusrejser.dk
Telefon direkte: +45 58 55 07 80 (Mandag - fredag: kl. 09.30 - 16.30)

Paw startede ved Egon's Rejsebureau i 2014, og har fra januar 2015 været afdelingsleder i rejsebureauet. Han har været beskæftiget med busrejser, og har været turistbuschauffør samt rejseleder på mange busrejser rundt omkring i Europa. På den måde har Paw set og fået kendskab til store dele af  Europa.
Hvad enten det drejer sig om grupperejser med fly eller bus, busrejser i Europa eller krydstogter i Middelhavet, har Paw flere års erfaring og kendskab til dette.

At sende rejsende på oplevelser i den store verden, og selv komme med råd og idéer fra mine egne rejser, er den bedste service jeg kan give vores kunder - om det gælder en udflugt i Danmark eller et fjernt rejsemål.

Paw rejser meget, da dette er hans største hobby. Han har været gennem de første 80 lufthavne, og besøgt mere end 34 lande i verden. Paw har tabt sit hjerte til Italien, hvor mange af landets øer er besøgt. Ellers har han besøgt følgende rejsemål: Dansk Vestindien, Malta, Marokko, Kap Verde, Azorerne, New York, Riga, Venezuela, London, Færøerne, Nordkap, Helgoland, Cuba, Sofia, Albanien og mange flere.