DANISH COACH AWARD 2018

Egon's Rejsebureau er kåret til Årets Busrejsearrangør 2018

Egon's Rejsebureau vinder DANISH COACH AWARD - Årets Busrejsearrangør 2018

Det var en meget stolt afdelingsleder i Egon's Rejsebureau, Paw Ragner, der den 23. februar 2018 modtog hæderen for kåringen til Årets Busrejsearrangør 2018.
 

"Jeg er meget, meget stolt på vegne af alle medarbejdere i Egon's Rejsebureau, ja på vegne af alle medarbejdere i alle Egons forretningsenheder. Vi har samlet set som virksomhed mere end 35 års erfaring, og som Rejsebureau operatør har vi mere end 10 års erfaring - så det er med stolthed, at jeg kan modtage denne hæder på vegne af alle medarbejdere", udtaler Paw Ragner.
 

I nomineringen hed det blandt andet fra juryen hos Danske Busvognmænd.

Egon's Rejsebureau er en virksomhed i konstant udvikling. I 2017 lancerede Egon's Rejsebureau muligheden for erhvervsrejser og 2018 byder ligeledes på nye tiltag som billige busrejser for familier fra København til Agersø, der tilbyder et rigt naturliv og med mulighed for overnatning i shelters. Egon's Rejsebureau formår på én og samme tid at levere til de helt store rejsearrangører og samtidig have deres eget selvstændige og flotte rejseprogram. 
 
I Egon's Rejsebureau gør man en særlig indsats for at opfostre en stærk virksomhedskultur, der internt betegnes som Egon's DNA. Dette indebærer, at alle chauffører modtager to dages intern uddannelse, der sætter fokus på service, kundehåndtering og sikkerhed. Dette giver chaufførerne den fornødne indsigt til at give kunderne en god oplevelse, men lige så vigtigt giver det også chaufførerne en stolthed over at være en del af Egon's Rejsebureau.
 
Egon's Rejsebureau er herudover også blandt de skarpeste i branchen på den digitale markedsføring. På Facebook har Egon's Rejsebureau næsten 11.000 faste følgere, hvilket må siges at være imponerende.
 
Egon's Rejsebureau fik den flotte hæder overrakt på "Ferie For Alle" messen i Herning fredag den 23. februar 2018 ved et arrangement under messen. Det er Danske Busvognmænd som står bag kåringen og det er 6. gang at priserne uddeles. Egon's er oprindeligt fra Slagelse hvor hovedkontoret og rejsebureauet også er placeret i dag. Man har tillige oplevet en stor vækst i blandt andet det Storkøbenhavnske de seneste år hos Egon's Rejsebureau.
 

"Alle medarbejdere arbejder hårdt for at servicere vores kunder og sikre, at de gæster vi har afsted med Rejsebureauet, oplever en god service og får en tryg og god oplevelse. Derfor er dette et kæmpe skulderklap til alle de dygtige medarbejdere i virksomheden", tilføjer Paw Ragner.