Krokusfestival • Husum

Krokusfestival - hvor millioner af krokusser pryder Slotsparken. OOplevelsen er helt unik, både farve- og duftindtrykkene er chokerende stærke.

I dag går turen syd for den dansk-tyske grænse, og med en kaffepause undervejs, kører vi til Husum. Her er der hvert forår en Krokusfestival, hvor millioner af krokusser pryder Slotsparken. Oplevelsen er helt unik, både farve- og duftindtrykkene er chokerende stærke. Du skal ganske enkelt have oplevet det med egne sanser for helt at forstå, hvad det her drejer sig om. Vi ankommer sidst på formiddagen, og der er god tid i byen til, at du selv kan finde noget frokost på en af de mange restauranter i byen.

Du kan også besøge Husum Slot, som er bygget i Hollandsk stil i 1500-tallet og blev en residens for de Gottorpske fyrster på vestkysten. Der er et stort kunsthåndværkermarked i slottets indre gård med mere end 50 boder. Gå en tur på markedspladsen eller den idylliske havn, eller gå i butikker, som har lørdagsåbent. Midt på eftermiddagen kører vi tilbage mod Danmark. Ved grænsen bliver der en pause til indkøb og/eller aftensmad, inden vi fortsætter til vores hjembyer.

HUSK: Pas, Euro, det blå EU-Sygesikringskort og at have en rejseforsikring med hjemtransport.

Dette er en tidligere rejse, vi har i øjeblikket ingen fremtidige datoer planlagt.

Er du interesseret i at vide mere om denne eller andre ture, så er du velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, tilbud og gode rejsetips direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her

Inkluderet i prisen

  • Buskørsel
  • Kaffe og rundstykke
  • Kaffe og kage