Cirkusrevyen * 1-dagstur

Tradition og fornyelse - Cirkusrevyen byder i 2023 på et hold med både erfaring fra det historiske, grønne telt samt to nye ansigter.

Tradition og fornyelse: Mød holdet i Cirkusrevyen 2023

Cirkusrevyen byder i 2023 på et hold med både erfaring fra det historiske, grønne telt samt to nye ansigter. Bodil Jørgensen og Mads Knarreborg får debut i Cirkusrevyen, når de sammen med Niels Olsen, Niels Ellegaard og Merete Mærkedahl går på scenen og fornøjer os med fantastisk underholdning i Cirkusrevyen 2023.

"Vi har sammensat et hold, der repræsenterer tradition og fornyelse i Cirkusrevyen. Der er skuespillere, der gennem de sidste mange år har stået på scenen i teltet, som vi har krydret med helt nye kræfter i Cirkusrevy-sammenhæng. Sammen med vores nye instruktør og kapelmester er Cirkusrevyen 2023 i trygge hænder, og jeg glæder mig meget til at se, hvad holdet byder på," siger Cirkusrevyens direktør Torben Pedersen.

Efter endt opsamling går turen over Storebæltsbroen til Bakken. Der holdes en strække-ben pause undervejs. Vi ankommer til Bakken omkring kl. 15.30, og der er tid til selv at gå lidt rundt i parken og måske prøve en forlystelse eller to, eller købe noget aftensmad på en af de mange restauranter, der findes på Bakken.

Revyen starter kl. 18 og varer godt 2 timer. Vi sidder på terrasse A, hvor der er teatergulv.

Hjemturen starter ca. kl. 20.30.

Fra
kr 1.275,-

Afgange

  • 05.08.2023

Inkluderet i prisen

  • Buskørsel
  • Sandwich
  • Broafgift
  • Billet Kategori B (Terasse med teatergulv)
  • Kaffe og Kage