Cirkusrevyen • Busrejser

Oplev Cirkusrevyen 2022 – med middag på Restaurant Postgaarden i Korsbæk og meget mere. Flotte anmeldelser af Cirkusrevyen.

CIRKUSREVYEN 2022 INKL. "GULDPAKKEN"

• De bedste pladser i teltet
• 3-retters menu inkl. 3 glas vin på Restaurant Postgaarden
• Et Cirkusrevy-program pr. to personer
• Velkomstdrink i Cirkusrevyens bar
• Fri bar i pausen (øl/vand/vin)

Cirkusrevyen må undvære Lisbet Dahl
Lisbet Dahl må desværre sygemelde sig kort før premieren på årets Cirkusrevy og er ude af den sæson, der skulle have været hendes sidste. Pernille Schrøder overtager Lisbets roller i revyen.

I april blev skuespiller og instruktør Lisbet Dahl ramt af coronavirus og premieren på Cirkusrevyen 2022 blev derfor rykket, men desværre har følgerne af den seneste sygemelding medført, at det ikke er muligt for Lisbet at gennemføre forestillingerne.


Flotte anmeldelser af Cirkusrevyen 2022
Efter en fantastisk premiere i teltet, er der store roser og masser af stjerner til de fem stjerner på scenen - og de mange bag scenen i årets Cirkusrevy!

"Cirkusrevyen 2022 er præcis som Cirkusrevyen har været nærmest hvert eneste år de seneste årtier. God, gedigen underholdning - og lidt til." - Morten Buckhøj / Ekstra Bladet

"Revyholdet 2022 bestående af Henrik Lykkegaard, Merete Mærkedal, Carsten Svendsen, Niels Olsen og ikke mindst Pernille Schrøder bærer nemlig på fineste vis de stolte traditioner videre og lader Cirkusrevyen bestå." - Kulturtid

"Og det er ikke kun erfaringen, men også evnerne, der placerer Cirkusrevyen lunt på toppen af dansk revy. De har det hele; fra store sangstemmer til imponerende skuespilteknik; fra grotesk slapstick til kirurgisk præcise replikker." - Jyllands-Posten / Morten Hede


"Jeg er enormt ked af, at Lisbet ikke kan komme på scenen i årets revy, der skulle have været hendes store finalesæson i Cirkusrevyen, og vi er alle på revyen meget påvirket af Lisbets sygemelding. Det er bestemt ikke den afslutning, Lisbet selv havde fortjent at få i Cirkusrevyen, men holdet på scenen vil hver aften give Lisbet en velfortjent hyldest," siger Cirkusrevyens direktør Torben Pedersen.

No trips